Om 24-timmar musik

24-timmar musik är ett arrangemang grundat och genomfört av Lindefallets SK (LSK) där lokala samt etablerade artister i olika genrer växelvis kommer spela och uppträda, non stop, under 24 timmar, dygnet mellan 6:e och 7:e juli. Tanken är att vara så varierande som möjligt i artistutbudet.

Eventet är geografiskt placerat i Lindefallet. Från lördag morgon kl. 09:00 till söndag morgon kl. 09:00 kommer musiken och kreativiteten att flöda vid Kolmilan, vid Bässesjöns strand. Runt kolmilan kommer det under lördag dagparallellt med musiken, även genomföras en rad aktiviteter för hela familjen.

Syfte

Äras den som äras bör. Den som först presenterade idén om 24-timmar musik var bygdens son; Tommy Söderholm (idag S Wahlund). Det är nu 15 år sedan Tommy föreslog en ny typ av event, som kan stödja sportklubben LSKs arbete med ungdomar.

Idén till 24 timmar musik grundar sig alltså i viljan att Lindefallet med omnejd i allmänhet, och LSK i synnerhet, får en stadigare grund att stå på och med tiden kan växa sig större och starkare. Genom det musikaliska och kulturella hoppas man kunna erbjuda ett så underhållande dygn som möjligt, och samtidigt visa på storheten med allt som Lindefallet och dess omgivning har att erbjuda i allt från boendemiljö, natur, ungdomssatsningar, föreningsverksamhetet mm.

LSK samarbetar med Bässekolet, Bölans Byaförening, Lindefallets Byaråd, Linde Livs, Bölans scoutkår m.fl. Samarbete utvecklas även med lokala föreningar runt om i Hudiksvalls kommun. Nära samverkan sker med Fokus Glada Hudik och Turistbyrån.

Målet är att utveckla och genomföra ett uppskattat arrangemang som blir regelbundet återkommande.

Vidare Information

Mer information kommer löpande; artister, meny, aktiviteter etc.

photo logo24lsk_zps5b489d23.jpg

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)